Saturday, 31 May 2014

Final Ohhh Final..

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum...
Minggu study week telah pun bermula. Kepada sesiapa yang nak FINAL EXAM tu admin wish gudluck untuk korang jugak ye.. Semoga kita semua dipermudahkan ketika menjawab nya. BITTAUFIQ WANNAJAH. Yang penting niat kita study kerana ALLAH. ALLAH suka orang yang berusaha sebaik mungkin dalam setiap apa perkara pun. Sebab tu kita kena Doa, Usaha, Istiqomah, dan Tawakkal.











Haaaa... ni jadual exam nya. Admin tak boleh laa tengok jadual ni. Rasa berdebar-debar je. Huuuu.. apa pun sem ni memang tak rasa cuti laa. mana tak nya last paper 19 Jun. Lepas tu admin ada praktikal pula pada 22 Jun.. Tak pelaa.. nama pun pelajar kan. kena lah berkorban sikit. Untuk masa depan jugak.. Fuuuu.. cuba untuk sedapkan hati ni. hehe. Agi Idup, Agi Ngelaban! Fighting!



Pic di mana admin dengan sahabat admin busy menyiapkan assignment statistik. 



ok.. pic ni pula time kami busy menyiapkan project Web Programming. haaaa.. yg ni parah. kenapa parah? sebab kami stay up di library sampai ke subuh kot nk settlekan project ni.. First time k. Yelaa.. masing2 nk balik hometown punya pasal. da homesick katanya. apa-apa pun Alhamdulillah semua project dan assignment berjaya disiapkan. So, study week ni bolehlah fokus dgn menelaah.. Walaupun muka kami penat tapi kami masih bisa tersenyum dan berselfie k. hahaha
Ok laa itu saja yang dapat admin share untuk hari ini. Apa-apa pun selamat berjuang menghadapi peperiksaan ya kawan-kawan...



JOM Follow!!