Friday, 20 April 2012

BFF Tech Kota



Alooooo.... kali nie aku rase nak update pasal my BFF laa...
"BFF Tech Kota"
hihihi.... 
Walaupun BFF aku ramai..
 tapi aku hanye kenalkan beberapa orang jerr...
 kalau nak buat semua penat laa kann tangan aku nie nak menaip....
Lain laa kalau aku nie robot... 
nak taip untuk 1000 orang pon takpe..
 hehe...
First sekali aku nk kenal kan laaa 2 orang sahabat aku nie...


Hahh.... yang kiri yang pakai motor besar tu nama dia Muhamad Mujib Bin Aliasan.  
Dia nie anak buah ayah aku .. cehhh!! haha..
Dia nie member baik aku kat kelas.. Penolong pengawas... WOW!! hihi... Aku pun kadang2 suka story mory dengan dia... tapi bila nak bebual dengan dia nie kene cover sikit... sebab dia nie boley dikategorikan alim ulama'... jeng3... boley jadi Pak Ustaz nie. hehe... Untonglaa sape jadi wife mujib nie kann..
Bakal IMAM MUDA nie taw..  haha..
 aku nie suka nyakat dia, dengki dia, macam2 laa.. haha
Baru2 nie aku ade ejek dia Mujib aka Ebby Yus.. hihi.. jangan marah ea bang jib! haha

Yang sebelah nye tu pulak name dia Khairul Azree Bin Rahim.
 Tengok muka dia cam GANGSTER je kann.. Takott aku!! haha..
 tapi, takde laa... hati dia baik.....
Aku nie selalu jerr nak bertekak  dengan anak Pak Rahim nie. Tak taw laa kann... Macam "anjing vs kucing.." haha
Dia penah cakap yang dia tu  "kucing yang tampan" CEhhh!!
Tapi,jangan salah paham...Anjing tu not me k! haha.. I nie manusia... hihihi
Kalau mesej kerr or borak2 dengan dia word "GILERR, BENGONG" tu memang takkan pernah tinggal.. hahaha.. entah pape je kann...
aku pon kalau ade prob memang suka kongsi2 dengan dia... :)
Sharing is caring kann.. hihi..
Dia nie keras kepale boley tahan gak taw... sebab tu aku selalu je nak bergadoh dengan dia..
 Mane tak nye...
 aku keras pale + dia keras pale = keras pale kuase dua laa kan... 
Takde sape mau mengalah.. 
hahaha...
hah! dia nie pemurah orangnye.. dia selalu belanje aku makan kek "SECRET RECIPE"...
hehehehe..
Ahhh!! dahlaaa... kalau mau story pasal dia nie memang takkan abis punye...


Hahhh... yang nie pulak sahabat aku yang ke3.. hahaha
name dia  Syaril Bin Md.Ali.
Ish! yang nie lagi seram aku tengok dia.. berbungkus2! 
Da macam Undertaker da aku tengok! haha
Baju warne hitam lak tu... Terus da tak nampak muka daa.. Tenggelam! haha
Mase aku member dengan dia, dia nie kuat touching taw.
asik2 nak majok! geram aku... tapi skang xtaw laa... Mungkin lagi bertambah kowt majoknye... 
Yelaa..orang dah de awek kann... nanty boley awek tolong pujok kann..hihihi..
Hmmm.... dengan dia pon aku bertekak jugak. Kuat menyakat. aku panggil dia "MOODY BIRD"... dia panggil aku "ANGRY BIRD"... hahaha... entah pape je kann... 
hahahahaha...


Jeng3!!! hah! yang nie pula sahabat aku yang paling rapat.. cun x??? hihihi.. 
Nak kenal dengan dia tak?? 
ehhh!! xmau2.. nanty laki dia marah... Tak pasal2 aku kene hempokk kang! hahaha
Name dia Nur Hidayah Binti Zolkafli. aku panggil dia Dayah jepp..
kat kelas memang aku kadang2 bertekak jerr dengan dia.. hihi.. bese laa tu kann.. Normally..
hihihihihi...
kat kelas kitorang duduk berdua jep.. study berdua. Makan pon berdua.. Paling sedey kalau dia kene jage koperasi laa... nanti aku kene tinggal sorang2.. Sob..Sob.... :'( 
heee =))
Bila jalan same2 lak kitorang da macam "LABU LABI"...
hahahaha....guraw...
Hmmm...pape pon korang memang BFF aku laa...
 Sayang korang!! =))


Sunday, 1 April 2012

When I was A Little Girl

Assalamualaikum...
hurmm.. da lame jugak aku tak update blog kan... yelaa... busy memanjang...  buat lesen laa... melayan karenah orang laaa... hahaha....  Malam tadi tibe2 aku mengenang kan kenangan2 lalu... kenangan ketika aku di awal usia 90-an laa..... haha... kelakar bila diingatkan kembali.. so sweet!!.. hehe.. So, aku pun mula laa operasi untuk menggeledah my picture yang lame2 tu untuk dimasukkan dalam my blog nie... haha.. saje untuk dikongsikan dengan kawan2... huhuhu...

Ok... nie sume my picture when I  was a young girl.... hee..:)


haha... picture ni time aku 5 bulan... cer tengok!! gigi pon belum tumbuh kann... hahaha 





Hurmmm... masa nie aku nangis sebab ape entah... hwaaaa!!
 :'(



haha.. masa nie kelakar... aku kena marah dengan ayah aku.. aku disuruh duduk diam2 n tegak2 sebab nak capture gambar...
hahaha... ^_^


Aicakkkk!!.. hee.... aku aktif masa nie.. asik nak jalan2 jerr...  yelaaa... time nie aku baru je belajar nak berjalan kann... hehe.. tu laa pasal.. tak reti nak duduk diam... asik nak kena marah jerr mase nie... hehehe...
kenangan....


haha.. posing baik punya..... :)


hurmm.. mase nie umur aku 5 tahun... aku dapat basikal baru... yeahh!! hehe



ok... that's all.. takde beza kan muka aku dulu dengan sekarang... sama jerr.. hehe

hmmm... muka masa kecik aku da keluarkan... masa remaja pon da keluarkan... hah! bila aku da berumur, aku nak tayangkan picture 'zaman tua ku'...  Entah macam mane laa rupa aku bile da tua nanti kann?? haha... tak boley nak bayangkan....

ok laa... cukup sampai di sini.. nanti ade
masa aku story lagi... 
sekian...
wassalam....
^_^   ^_^

JOM Follow!!