Friday, 20 April 2012

BFF Tech Kota



Alooooo.... kali nie aku rase nak update pasal my BFF laa...
"BFF Tech Kota"
hihihi.... 
Walaupun BFF aku ramai..
 tapi aku hanye kenalkan beberapa orang jerr...
 kalau nak buat semua penat laa kann tangan aku nie nak menaip....
Lain laa kalau aku nie robot... 
nak taip untuk 1000 orang pon takpe..
 hehe...
First sekali aku nk kenal kan laaa 2 orang sahabat aku nie...


Hahh.... yang kiri yang pakai motor besar tu nama dia Muhamad Mujib Bin Aliasan.  
Dia nie anak buah ayah aku .. cehhh!! haha..
Dia nie member baik aku kat kelas.. Penolong pengawas... WOW!! hihi... Aku pun kadang2 suka story mory dengan dia... tapi bila nak bebual dengan dia nie kene cover sikit... sebab dia nie boley dikategorikan alim ulama'... jeng3... boley jadi Pak Ustaz nie. hehe... Untonglaa sape jadi wife mujib nie kann..
Bakal IMAM MUDA nie taw..  haha..
 aku nie suka nyakat dia, dengki dia, macam2 laa.. haha
Baru2 nie aku ade ejek dia Mujib aka Ebby Yus.. hihi.. jangan marah ea bang jib! haha

Yang sebelah nye tu pulak name dia Khairul Azree Bin Rahim.
 Tengok muka dia cam GANGSTER je kann.. Takott aku!! haha..
 tapi, takde laa... hati dia baik.....
Aku nie selalu jerr nak bertekak  dengan anak Pak Rahim nie. Tak taw laa kann... Macam "anjing vs kucing.." haha
Dia penah cakap yang dia tu  "kucing yang tampan" CEhhh!!
Tapi,jangan salah paham...Anjing tu not me k! haha.. I nie manusia... hihihi
Kalau mesej kerr or borak2 dengan dia word "GILERR, BENGONG" tu memang takkan pernah tinggal.. hahaha.. entah pape je kann...
aku pon kalau ade prob memang suka kongsi2 dengan dia... :)
Sharing is caring kann.. hihi..
Dia nie keras kepale boley tahan gak taw... sebab tu aku selalu je nak bergadoh dengan dia..
 Mane tak nye...
 aku keras pale + dia keras pale = keras pale kuase dua laa kan... 
Takde sape mau mengalah.. 
hahaha...
hah! dia nie pemurah orangnye.. dia selalu belanje aku makan kek "SECRET RECIPE"...
hehehehe..
Ahhh!! dahlaaa... kalau mau story pasal dia nie memang takkan abis punye...


Hahhh... yang nie pulak sahabat aku yang ke3.. hahaha
name dia  Syaril Bin Md.Ali.
Ish! yang nie lagi seram aku tengok dia.. berbungkus2! 
Da macam Undertaker da aku tengok! haha
Baju warne hitam lak tu... Terus da tak nampak muka daa.. Tenggelam! haha
Mase aku member dengan dia, dia nie kuat touching taw.
asik2 nak majok! geram aku... tapi skang xtaw laa... Mungkin lagi bertambah kowt majoknye... 
Yelaa..orang dah de awek kann... nanty boley awek tolong pujok kann..hihihi..
Hmmm.... dengan dia pon aku bertekak jugak. Kuat menyakat. aku panggil dia "MOODY BIRD"... dia panggil aku "ANGRY BIRD"... hahaha... entah pape je kann... 
hahahahaha...


Jeng3!!! hah! yang nie pula sahabat aku yang paling rapat.. cun x??? hihihi.. 
Nak kenal dengan dia tak?? 
ehhh!! xmau2.. nanty laki dia marah... Tak pasal2 aku kene hempokk kang! hahaha
Name dia Nur Hidayah Binti Zolkafli. aku panggil dia Dayah jepp..
kat kelas memang aku kadang2 bertekak jerr dengan dia.. hihi.. bese laa tu kann.. Normally..
hihihihihi...
kat kelas kitorang duduk berdua jep.. study berdua. Makan pon berdua.. Paling sedey kalau dia kene jage koperasi laa... nanti aku kene tinggal sorang2.. Sob..Sob.... :'( 
heee =))
Bila jalan same2 lak kitorang da macam "LABU LABI"...
hahahaha....guraw...
Hmmm...pape pon korang memang BFF aku laa...
 Sayang korang!! =))


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini.
SATU pun jadi laa ! Hehe..

JOM Follow!!