Saturday, 19 October 2013

Seoul Garden Time

Assalamualaikum w.b.t

Semalam 18/10/13 merupakan hari HUHAHUHA kami sbb kami telah berjaya menghabiskan duit..hahaha! hebat kan... Astaghfirullahalazim... kata mau berjimat ni..haihhh.. ape nak jadi laa ni kann... takpelaa.. nasib SESEKALI je.. kalau setiap kali habislaa duit.. mau bankrap jadinya!
Btw semalam kami just makan2 je. dan...adalah sikit cuci2 mata. kalau dah nampak yg berkenan tu tarik laa terus kannn! haha.
oklaa.. admin malas nk panjang leter kat sini. just nak share picture2 yg telah dicapture smlam. hehe.. So, lets check it out!


Welcome to Seoul Garden's Restaurant


kalau korang nak try makan kat sini admin ada sertakan sekali pamplet nye. Seoul Garden ni tak banyak tempat dia ada. Macam yg admin makan ni kat melaka area Mahkota Parade. Pastu kat Johor Bahru lak area City Square n KSL je laa... Yeahh admin boley pergi lagi sbb admin org Johor laa! hehe.
kalau korang orang Penang singgah2 laa kat Gurney Plaza n Queensbay Mall sbb kat situ pon ade jugak. Orang Ipoh lak boley singgah ke AEON Kinta City Shopping Centre.


Haaaa.. masing2 sibuk mengeluarkan duit dan kad pelajar.. kihkihkih
p/s: kalau korang student korang boley tunjukkan kad pelajar kt cashier tu. nanri dpt less taw! hehe


Time ni admin g weekday. So macam tak ramai sgt laa.. huhu



haaaa... tengok macam nak kaut je semua kann.. hehe.. tapi, DO NOT WASTE IT k!
Makan jika perlu dan bersederhana. Ikut tahap perut memasing. jangan tamak yg pasti! 


kat sini bahagian dessert. kalau korang nak buat ABC kat sini bahan2nya...hehe



ok. this picture semua time makan. Jom layan....





handphone tak lekang dari tangan yang pasti! haha





dua2 kawan admin ni ayu2 kan! hehe



hmm... sweet gilerr kann diorang ni.. hehehe



mihunn ni laa paling payah nk angkut ke pinggan.. haihhh
muke penuh kesabaran ni haaa...


yang ni muka main peranan kan.. nampak sangat tengah fokus! hehe



tengah masak pun sempat menyengih kann.. hehe



haihhh.. bila laa daging saya ni nak masak... katanye..



Aummm! baru first time ni makan guna chopstik.. hehe.
kekok jugak mulanye.. tpi da lame2 ok jugak. pasni boley laa nak date dgn Lee Min Ho admin kann..hehe





ok.. picture ni agak kerek sikit.. yelaa masing2 semua da macam ular kekenyangan.. kihkihkih


haaa comel tak kak ton??? hehehehe ^_^


no caption.... hehehe

ok laaa.. itu sahaja yg dapat admin update. lain hari InsyaAllah lain story nya. bye3! 












3 comments:

  1. Nk comnt satu pic leh x ezty..hndphone bukan maen besau...tuan hp kecik he hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha... alaaa.. ingt org kecik x bley ke nk guna yg besar2.. hahaha

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini.
SATU pun jadi laa ! Hehe..

JOM Follow!!