Sunday, 31 March 2013

hangout sebelum cuti.. :')

Hai korang.. kali ni admin nk story pasal cuti semester yang amat panjang.. 5 BULAN  tu... huaaaa.. tak taw laa nak buat ape kann.. kerja mungkin. takpun goyang kaki like a Big Bos??? ohhh no no.. tak memasal nanti kene letop dengan bom. haha..
Sebelum balik Johor, admin dengan sahabat2 yang dirindui telah keluar sesama.. sangat seronok! Tapi ade part yang sedihlaa sbb ade sorang kawan admin ni tak dpt join skali..


haaa.. ni nama dia Balqis. comel kann dia?? hehe.. tpi, admin panggil dia Helmet si cengeng jerr.. haha



Haaa... di sini bermula laa perjalanan kami. Kami ke Planetarium. Nak release tension katanya. So, pergilah menikmati keindahan di planet2. haha.. macam2 kan diorang nie.. Selepas itu, kami gerak ke Dataran Pahlawan Melaka. Kami lakukan aktiviti bersama seperti tengok movie, jalan2 dan capture picture kt tempat2 yang menarik. haha





haaaa... korang nk tengok tak 2 pasangan bahagia nie.. hehe.. sweet taw diorang nie.. Mana taknye nak berpisah 5 bulan kann. huhu.. sedih2..







Haaa.. ni laa dia  namanye "sambil menyelam minum air" .. kihkihkih...

Destinasi seterusnya kami ke Jonker walk. 


Jangan tertipu.. ni hanyalah gambar dari Mr.Google saje.. hehe.. 





Ok.. itu saje story nye.. admin harap kawan2 admin semuanye sihat2 je k.. 5 bulan cuti nie jaga diri. Yang paling penting kumpul duit k untuk percutian kita nanti! hehe 
Jika panjang umur kita jumpa lagi naik cuti  bulan 9 nanti.  Admin rindu dengan gelak tawa korang. 
Tadaaaaaa.... :)











17 comments:

  1. nape gambar sy xde?

    ReplyDelete
  2. haha.. sape awk? mana saya kenal? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jgn lupe game badminton kite nnti k :3

      Delete
    2. haha... xde janji ponn k... :3

      Delete
    3. hm...janji la skrg..miss Ezzaty Adieyda =)

      Delete
  3. Replies
    1. hehe.. laa.. bukan x ajak tapi g 1 kete..huhu.. takpe next sem kita g sesama k..hehe

      Delete
  4. lagu tu sedap , nama apa ek ?

    ReplyDelete
  5. emm.. "moonlight shadow".. cube laa cari.. hehe

    ReplyDelete
  6. untunglaa, gi jejalan dulu ...

    ReplyDelete
  7. hehe... yelaa..nak berpisah kann 5 bulan dgn mmber..hehe

    ReplyDelete
  8. terbaik...happy forever

    ReplyDelete
  9. untonglaa cuti 5 bulan . bukan ade nk kluar gn aq pon ><

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini.
SATU pun jadi laa ! Hehe..

JOM Follow!!